Utan land

orkesterbarn is the shit

nu har vi ett helt gäng skolbarn som övar med sin orkester inför 17 mai. det är inte en liten gullig stämkör, utan trumpeter, tromboner, baspukor och sen kan jag inte namnet på fler orkesterinstrument – men illa nåt djävulskt låter det! de skulle ha behövt öva i november någon gång för att komma ikapp.. är det inte lite omänskligt att börja öva halv nio en lördag?

det rör iofs inte mig i ryggen.. har redan varit ute o gått fram o tillbaka till maridalen (varför vare ingen mari dahlen där undrar jag?!). fint som snus för en som slutat röka!

så nu ska jag peta i mig frukost, sparka igång kärleken (eller låta kaffet göra jobbet) och sedan parkhäng. görnöjd med att vi tog tre öl, skällde lite på tre kronor, åkte hiss med bögparet till grannar och kikade en film igår. helgen blir så mycket längre!

nu kläckte mattias "jag kan nästan förstå hur det kan bli sådana där skolmassakers..". orkesterbarnen, not so popular.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: