Utan land

slutsatsat

helgen med dalarna (läs: peter "lill-groggen" graaf) på plats var toppen. citatet som sammanfattar allt lyder "får det vara en siktad ljumskgrogg?". torsdagen var häng, fredagen var kalajs med svenskgänget och lördagen kalas med norskgänget. rejält skulle man kunna säga.

och helgen i dalarna var också toppen. madälän med familj är fantastiska!! mamma byberg är en modern superhjälte, barnen är fantastiska, katterna gamla & tjocka och hunden könsmogen. kan det bli annat än succé? damklubbskvällen (med herrarna) blev en riktig resa! mycket "rappa papapa papapapaa", pizza och spontanhäng i gäng.

håller fortfarande i med träningen okej. kickar igång veckan med sykkel, fortsätter med högpuls och styrka. sedan mattas det av  med promenad torsdagar – och sedan all in resten av helgen. borde ju gå plus minus noll..

det har varit veckor av sakna-små-systrarna nu också. grät på jobbet när amanda ringde och var lycklig nåt djävulskt för presenten och så kom det en tår till när stora lillasyster på helt egen hand gått och kirrat ett jobb. FY FAN vad stolt man blir då. de kommer bli något stort bägge två!! där har jag inte en sportslig.. (trots att jag efter graviditet och sjukskrivning på jobbet halkat in på ÄNNU mer titlar.. snart gått fler titelmatcher än tyson, om han nu haft någon)

alltså inte slutsatsat karriärmässigt, men slutsatsat på att hålla bloggen som en spännande, ständigt uppdaterad följetång om livet och dess små jävligheter. bloggen har blivit en bloggbok. en dagbok i virtuellt format. snart blir det lösenord!

för den som njuter av det här mest är jag.. det är himla spännande att gå tillbaka tre år i livet och hitta en nykär örebrobo utan änden på plugget i sikte.. den 28:e maj 2006 bloggade jag om att småstadslivet har sina fördelar, och jag håller fortfarande med. dock är en av dem att man får åka därifrån på söndagen..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: