Utan land

tåååårwta

har precis stängt igen mitt födelsedagskalas. förutom att jag glömde köpa ballonger så hade det allt. välkomna gäster, två tårtor (egengjorda såååklart!!), kakor och saft. balkonghäng i sol och regn samt en del presenter av olika sorter.

är man vuxen när man får en bricka och en vinkaraff? till saken hör även att jag fick ärva mormors gamla tårtslev när jag var hemma. nu har jag snart ett komplett bohag som passar en 23 åring känner jag.. eller kanske en 43 åring? inkasserade även en variant av karolajnas nagellack som jag trånat efter! lotter utan vinst också iofs (10 NOK räknas nog inte..). och viiin såklart.

även en oslokarta håvades in. vår norsk, runar, tyckte jag var dåligt bevandrad med stor-oslo.. alldeles för mycket city-häng för oss enligt hans tycke. försvarade mig med att vi faktiskt var på grillning hos honom förra onsdagen! visste inte förrän nu att vi var ute i skogen i princip.. bra med karta!

grymt nöjd med senaste tiden. bloggandet blir sporadiskt när man far runt. var hemma för skolavslutningar och familjemys i karlstad i helgen – ack så underbart!! familjetatuering är på g!

på torsdag? öret!
nästa tisdag? peace&love!

sommarn09 är igångkickad!

Lämna ett svar

%d