Utan land

den om att blåsa bort

igår efter jobbet packade hela gänget kylväskan så drog vi ut till samma havsbad som resterande veckan – fast nu med lite viin också. en timme eller två hann vi kosa oss innan ovädret slog till. grillarna släcktes, det gick gäss på havstoppen (som dansken skulle ha sagt) och det började regna besinningslöst. snäll som jag var hade jag lånat ut min cykel till kärleken, så han fick cykla hem :)

dock blev jag o tre av boysen utan bilplats. helt perplexa över vad vi ska ta oss till (ingen taxi går att få tag på, det är 1 km till busshållplatsen, det forsar vatten ur molnen och det blåser som tusan) ställer vi oss i lä bakom en klippa och blir genomblöta. kanske fem minuter efter att alla andra åkt stannar en dama till med bilen och frågar om vi bara ska stå där. vi bara tittar på varandra och skrattar, kris kläcker att "jojo, det går bra! vi har i alla fall öl". det slutar med att tanten kör oss hem!! helt fantastiskt. så nu måste vi komma på en fin överraskning till henne! blommor känns föga tröstande – förslag?

efter en snabbdusch hemma drog vi iväg igen och sedan gick det som det gick! mycket gitarr, sång och skratt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: