Utan land

historisk helg

detta är en helg som redan innan söndagen är slut har blivit historisk! en galen fredag följdes upp av en helt fantastisk lördag. vi drog iväg på båttur, och inte med vilka båtar som helst utan med en ribbåt! vi åkte och studsade i vågorna efter en kiel-kryssare (säkert 2-3 m höga vågor). skräckblandad förtjusning, men GALET roligt! hade kramp i skrattmusklerna när vi landade aker brygge.

vi pausade för en öl på lektern, sen en klassisk middag på tullins med efterföljande parkhäng hos knugen. när natttimmarna kom kröp vi bort till ute. med färgade glödlampor, billiga coronas och mycket svettiga ryggar dansade vi bort stajnas födelsedag. ack så fint!

att detta nu toppas med regnväder, max manus och ett redigt soffhäng är jag mer än nöjd med! en helg att minnas, kärleken =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: