Utan land

den om att vanvårda bloggen

jag är på semester! börjar på nytt jobb i början på november och kommer inte kunna vara ledig då, så passade på! sitter hos kladdo i gävle och NJUTER av en förmiddag full av lugn! pitstoppade hos nyblivna hundmamman marii i sthlm igår. helt fantastiskt! vill ha mer av mina tjejor!!

vad har hänt?
– örebrogänget har hälsat på, jag kastade kryckan och vi umgicks i alkoholrus (att lägga sig på förmiddagen var inte ovanligt)

– rikard har fyllt år och firat med galej. han fick ett tomt paket med flaskpost och jag gjorde en serietidnings-vurpa (klev på en metallring med ena foten, den ställde sig på högkant och jag slängde in andra foten i den för att sedan stupa hanfallen mot asfalten. kärleken fick blåsa och vi gick hem)

– sedan har vi tittat på när skavlans dotter slängde glas omkring sig på blå, skrattat på shamrock när sverige fick stryk av danmark, umgåtts med frajdas under stressade “vi ses på kvällarna hon inte jobbar”-former, gluttat på green day, bokat resa till railey beach över jul & nyår (DYRT, men känslan att se fram emot det gör det värt varenda krona!) och även försökt vila knät ibland. säkert massa mer, men minnet är tunnt..

knät är en historia för sig. går fortfarande lite haltigt, särskilt i trappor och backar, men klarar av det mesta – förutom långa dagar med mycket spring.

men helgen ska det bli mycket spring! ska njuta av gävle som tusan! började stort igår med att klippa oss, mysa i soffan och komma ifatt med vad som hänt senaste tiden. byggde även ihop en kastrull med min nagel som skruvsnurrare, så måste måla om den lite :)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: