Utan land

helvetesblogg med helveteslånga inlägg

jag gillar inte ens själv att läsa mina mastodontinlägg, MEN när jag är i bloggfarten så lär allt med.

men snabbt: det blev två nyktra helger på rad, jag fick champagne av en kollega som jag tog med o bjöd familjen på (med riktigt lyxfokus!!), kom hem, gick på andra veckan på nya jobbet, avtackades på gamla jobbet, trivdes, tränades, uppdaterade mig med frajdasen (som flyttar hem, buhuhuhuhuhu) och tvättade.

sen kom helgen och då.. ja, jag hämtade väl igen de två nyktra helgerna på två dagar! fredagen var första lönningspilsen på nya jobbet. sjukt kul att få träffa alla lite fulla (det skvallrades, pekades, skrattades, berättades hemlisar, dansades swing osv.). vi drog på socialen och mattias var vägg i vägg på justisen med ag & runar så jag hamnade där. kastade mobilen i backen (som endast har kontantkort utan pengar och fungerar bara som väckarklocka) och var allmänt gladfull.

lördagen ställde vi till med glöggfest. och vilken hit! en såndär kväll när alla bara hade det såå kul! störtfint. sen ner o skaka låren på qadiz där pastorn och andreas höll i skivorna. träffade massa otippat folk och var glad. bildbevis kommer.

veckan? träna måndag & tisdag. började sent igår, hade mysmorgon med mattajas och utflyktade ner till skatteetaten. sjukt skönt att vara ute i dagsljus! jag hoppade runt som ett barn i en godisbutik. vi skrev oss i norge nu. officiellt emigrant! kanske slipper csn ett tag till då?

idag har vi haft fotbollstema på jobbet. straffläggningar, trixtävling (jag blev representant för vårat lag, sjukt konstigt eftersom jag fortfarande haltar lite efter operationen OCH inte har spelat boll på sjukt länge), priser & outfits. se lagbilden på några av oss nedan. jag trixade upp bollen i nyllet på vice administrerande (v.VD), men hon skrattade trots en stukad näsa.

sen direkt ner på byn. mötte upp gänget och firade mex 29 år! vilket gäng! jag o skotten vann båda våra matcher på biljarden, jag klunkade en somersby päron (godaste cidern EVER), tre glas vatten och gick hem.

nu? så trött så jag ser i kors.. och inte kärlek att krama på! den kraken har bortamatch i lillehammer.. kommer hem lagom till det är dags att gå upp igen typ.

överst fr. v: Chifen, Öivind (huvudpersonen i serien “Öivind klemmer..”), Damian, Håvar (höhö), Rune o Thomas (som inte ÄR sådär kort som han ser ut.. skumt)
främre raden fr. v: Linn, Elisabeth, Anette, Pia, Cecilie, JAAAG, Bugge (Anne-Christine i förnamn)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: