Utan land

packa resväskan

har förövrigt bevarat traditionen (en gång = ingen gång, två gånger = en tradition) med att fredagsdejta kärleken. efter svett möttes vi upp, handlade mat, gick hem och gjorde kycklingburritos. min mage var nog inte beredd på kött.. kyllingen var iaf inte helt död som den leker runt i magpartiet nu. bortsett från en övertids-pizzaslice med delvis bortskrapad skinka så har det inte varit kött på någon vecka nu, det var nog sådär att chocka till det såhär.

kärleken har förövrigt börjat packa inför semestern. brukar vara jag som är ute i tid för att bygga upp spänningen, men nu är han övertänd. min resväska står öppen bredvid soffan med det som mattias INTE får glömma att ta med sig. det han ABSOLUT inte får glömma är fyra återförslutningsbara plastpåsar i misstänkt storlek. mina första tankar när jag såg den “packade” väskan:

1. ska han inte ha med sig mer?
2. tror han verkligen att vi ska packa i EN resväska?
3. tror han VERKLIGEN att vi ska packa i EN resväska?
4. vad FAEN ska han med knark-påsar till? VILL han locka på tull-vovvarna kan han lika gärna lägga en korv i fickan..

hans svar var att han ska lägga iPhonen i dem när han är på stranden. hur jag löser det problemet? jag tar inte med mig min beloved iPhone.

sedan skulle jag vilja komplettera vår resväsksamling med något av dessa exemplar:

https://i0.wp.com/www.travelaid.se/wp-content/uploads/2007/09/samsonite_2.jpg?resize=193%2C107https://i0.wp.com/www.modestyblaise-shop.com/images/vaskamodestyweb.jpg?resize=94%2C141https://i0.wp.com/beccus.nu/wp-content/uploads/2009/12/resvc3a4ska.jpg?resize=150%2C123https://i0.wp.com/beccus.nu/wp-content/uploads/2009/12/resvc3a4ska1.jpg?resize=127%2C120

Lämna ett svar

%d