Utan land

dagens tips

kom på att senaste dygnets hetaste diskussionsämne har varit en present. kanske julklappstips? eller INTE ett julklappstips.

mattajas missade träningen i fredags, och missade tydligen en hel del. när han kom till träningen igår fick han höra att en grabb fyllt 16 starka år och fått en present av (låg) rang av sin stolte far. en naken kvinna!

GUD SÅ HÄÄÄRLIGT!

visst, men en köpt brud som klär av sig och slänger med framstjärten i ansiktet på småpojkar är INTE okej. det ÄR INTE OKEJ. oavsett hur hans önskelista såg ut så fanns det nog något som var liiite mer passande.

om det inte framgick: presenten kom till lagets träning i fredags och dansade av sig sin outfit i omklädningsrummet medan pojkarna filmade det hela (som nu finns för allmän beskådan på facebook, men jag bjuder inte på en printscreen).

vad säger man?

avdelningen: how I do not want to raise a child..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: