Utan land

be like a duck..

..remain calm on the surface and paddle like hell underneath

exakt vad jag håller på med nu. mycket förändringar, och trots att jag anser mig ta det ganska bra SAMT att jag tror att resultatet leder till det bättre så är jag lite nervös. only time will tell.

en fantastisk helg i karlstad har följts av en fantastisk helg i dimma (alkoholrus inkluderat lönningspils, bursdagsmiddag thaistyle på yayas, galendans och pruttbomber på qadiz och en klassiker med magic cookies i kollektivet stajnas + världens finaste NY-klänning i present).

som bubben på kakan är det snart vår! helt sjukt, men jag har vårkänslor när jag tittar på almenackan. på måndag är det februari, sedan är påsk runt hörnet och efter det är det typ midsommar. skönt att man inte är tidsoptimist.. eller blir det pessimist? hm. behövs fler högskolepoäng för att hålla koll på sådant :)

Lämna ett svar

%d