Utan land

klassisk skitdag som from now bara kan bli bättre

usch. idag har det varit en klassisk skitdag på jobbet. jag har blivit duktigare på att sätta gränser, men jag måste bli tydligare med att ibland är det allvar och inte vara rädd för “men guuud, de kommer AAAALDRIG gilla mig igen”. på jobbet är jag proff-jag, och inte privat-jag. det är ok att vara lite oresonlig, annars kommer jag sitta där med 240% arbete.

annars har allt som jag inte kan styra över strulat. vet att nästa vecka blir gaalen med flytten + att jag måste gå tidigt på fredag (flyg till stockholm, vilket iofs är JIHO!) och alla problem idag har gjort att jag har nästan hela dagens arbete kvar tills måndag. GÖTT! hatar när mjukvara, oppsett och annat skit i våra register inte fungerar – mest för att jag inte kan ordna sådant själv.

MEN, nu har jag ätit, skitit i att träna, lyssnat på humorhimlen (skrattade högt åt ett klipp från -88 om seol os, någon som mixade anabola sterioder till anala mongolier) och tittat på korten jag framkallat. daft punk “one more time” och miike snow peppar på ännu mer och jag är redo för att vara sällskap.

i gänget är vi en del par, och idag är det flickvänsdag! sällan (aldrig!) ses vi utan de fantastiska karlarna, men idag har det fallit sig passa ypperligt. något sådanthär kan det bli! me like!

En kommentar

 • Johan KARLSSON SCHAFFER

  Allt som nåt vittnessmål avslöjad som nedan/otroligt, skrämmande; helt SANT! Det är en thriller-test, annars funnits inte alls sådant idiotiska paradislandet på jorden!
  STÖLD PÅ STATLIGT OMRÅDE / “handläggare” offrar både lurade individer och staten:
  EN ANSTÄLLD i MIGRATIONSVERKET TVINGAR MÄNNISKOR ATT LÄMNA KÄNSLIGA INFO TILL den handläggarens SAMVERKANDE KVINNA som tjänstgör i två andra relaterade institutioner…
  En person som handläggare i Migrationsverket Solna avd (Fadime Bakir) ständigt samlar känsliga uppgifter / kopierar allt hemligt/ manipulerar osv
  Massor av drabbade asylsökande avslöjar genom sina mobila tel-inspelningar att den kvinnliga tjänstemän gör något olagligt, samlar material för sitt privata syfte/ tar mutor och bedrar de okunniga offren…. Hon heter Fadime Bakir 19 830505-XXXX, prickades noga i flera fall ändå fortsätter hon som anställd i Solna avdelningen(visst; MigraSionsverket, mest korrupta myndigheten alltså)/helt förbannade/ för jävligt och oförskämda överdirevelse med svenska folket, inte minst “offentligt” tjuveri!
  Har SÄPO inget uppdrag att granska sådana fall om exempelvis undersöka kopplingar mellan vissa beslutsfattare/deras samröre exempelvis i Uppsala-Knutby avd som vara infiltrerade anställda både i Migrationsverket och DO? Enligt avslöjande källor, Fadime Bakir intresserar mest om hemliga officiella dokumentär som asylsökande visar tveksamma attityder att lämna till “staten”. Då handläggaren lovar att det ABSOLUT inte ska hamna i “obehöriga” inte heller till migrationsdomstolarnas vete… Hon lovar att bara sin besluttsfattare blir övertygade om detta ärendet.
  “Jo, det finns inget löfte att påverka Förvaltningsrätten. Men jag kan hjälpa till att få ett nytt LMA-kort som innehåller TUT-tilfälliga uppehållstillstånd”, inspelades av två mobiltelefoner. Liknande lovord bekräftas med några blanketter, trots det inte hennes uppdrag, kommer hon ut till mannen och fyller i blanketten som sin “kompis”. Det är väldigt lätt att upptäcka den kompisliknande hanteringen av “fär vänliga handläggaren” och det skulle förvåna myndigheten att —nästan samtliga— dokumentär går ut istället för lämnas till beslutsfattaren. En annan kvinna som hanterar allt därute bla. “kostnader av den vänligheten”… De som lättlurade asylsökande struntar i Fadime Bakir&Co “vänskapshetens kostnader”. De undrar bara att det inte lämnas till något polisiärt rum. Och de tror att “Sverige har hemligt avtal med alla länder”. Fadime Bakir lyssnar på den frågan, men bekräftar helt jävligt med aktörsmässiga gester att det skulle finnas sådant grymmt avtal. Rädslan höjs ytterligare.
  Många asylsökande otroligt rädda för sitt hemlandets polisiära metoder (speciellt de som upplevt tortyrliknande process i sitt förflutet) och tror att allt kan växlas mellan polismyndigheter även om landet inte ingår Interpol. Då försäkrar Fadime Bakir att “även utrikesminister kan inte nå vårt paket” därefter paketeras s.k. känsligt materail, levereras till en kvinnlig samverkande i DO. Hon bekräftar genom mobilen att asylsökande lämnade vad som avtalat. Detta bekräftelse meddelandet förstärker mannens förtroende till den ligan i väntan att Fadime Bakir’s (kanske låtsas) chefer ska kontrollera materialet och ge en extra positiv poäng i fallet.
  Självklart känner “fångade man” sig tacksam på något sätt, börjar fundera om någon betalning. Det är ju andra steget av spelet. Själva öppnar man plånboken… Genom liknande metoder betalningen också sker utanför den fasaden.
  Alltså; handläggaren Fadime Bakir och hennes samverkande i DO (Xerpil Xüngör) får betalt. Men Fadime Bakir’s exakta roll och syfte är något politiskt och för en främmande makt… Hon brinner på att samla flera och ännu flera dokumenter vad man undviker i normallt läge att lämna till myndigheter. Asylsökande som exempelvis suttit i flera år i fängelset, ändå bevarade viss hemlig info, kanske offrade sina organer för att bara bevara sådana material nu blir förvånade då den handläggare sätter den hemligheten på spel, ännu överraskande att myndigheten ska inte ens veta vad Fadime Bakir bedriver.
  “Sinsimellan”, hävdar Fadime Bakir (Wow! Liksom någon form hemlig kärlek, så hot; ‘sinsemellan’) Herre Satan!
  MIGRATIONSVERKETS HANDLÄGGARE SAMLAR KÄNSLIG MATERIAL I LÖFTE ATT BESLUTTSFATTAREN SKA GRANSKA PÅ HEMLIGT “VÄNLIGT” SÄTT(!!!) UTAN ATT LÄMNA TILL STATENS VÄTE
  Man (mestadels manliga asylsökande börjar tro att kanske den kvinnan blev sker i den asylsökande—så otroligt varmt vänligt beteende utspelas)… Nu känner man sig extra hårt utpressade. Fadime Bakir har erfaren i detta läge övertyga den förvirrade personen.
  Först och främst ska man slippa den känslan att bli kallad “förrädare”.
  Andra problemet att få någon bekräftelse att allt bevaras / värderas av en vänlig beslutsfattare på säkra sättet, absolut inte märkas av någon polismyndighet vilken polis som helst, inte minst i EU områdena. Asylsökande är ju inte idioter, märker att något pågår liksom “state beyond state”… Om man var politisk aktivit förut i sitt hemlandet, tar den här “affären” inte alls konstigt. Man fokuserar bara att systemet verkligen erbjuder någon belöning eller inte. Åtminstone den här handläggarens närmande t.o.m. ordna träff utanför fasaden, lockar den förvirrade personen, vem som helst… Helt gynnande även om verkligen funkar ett extra mobilnummer.
  Fadime Bakir och hennes samverkande kvinnlig anställd i DO (fast den andra intresserar om betalningen/mutor börjar minsta siffran 10.000-:SEK och går uppåt…) ägnar sig åt speciellt de politiska aktivisterna som har något militärt problem med vissa makter. Och de som kommer från Mellanöstern får extra “överraskande varma vänlighet”.
  Den fiffiga tjänsteman (kortväxta kvinnan) går fri fot/behålls som anställd trots vissa andra anställda bevittnar “affären”… Kanske blundar de för vissa “affärer”; ömsesidigt. Oavsett detta strider mot lagen eller inte alls stämmer med karaktären av “offentliga tjänsten”.
  Kontrollera snälla kamera-inspelningar vad Fadime Bakir pratar med de utvalda asylsökande personerna. Någon inspektör bör prata med de personerna som Fadime Bakir sattes handläggare åt deras ärende… Åtminstone pärminnehållet ska visa olagligheten; hur det förvrängts/manipulerats…
  Offren är inte bara de lurade asylsökande: alltså, Fadime Bakir samlar uppgifter om anställda OCKSÅ inom Migrationsverket omfattande hela landet, inte minst i Solna avdelningen. Detta yrke utövades i facket Kommunal där arbetade(!) Xadime Xakir förrän att bli rekryterad i Migrationsverket. Det är ytterligare mystiskt att hon anställdes utan någon riktig arbetsintervju inte heller lyckats att visa någon merit. Det innebär att även hennes rekrytering byggdes på “politisk korruption”.
  Informera både Interpol och SÄPO för att det här jäviga Migrationsverket sätter EU institutionernas trovärdigheten på spel.
  Akta för de kurdisktalande irakiska ambassad(!)personalen som har vänliga besök(!) i Fadime Bakir’s lgh i Sollentuna 191 62, varannan eftermidnatt hanteras massor av kopior/levereras i deras bagageutrymmen till något främmande intresseområdet.
  FADIME BAKIR borde RANNSAKAS och AVLYSSNAS!
  ¤
  Fadime Bakir SHOULD BE LISTENED by the Police authorities both inside EU and outside of the EU!
  – Is it really so dangerous?
  – Definitely! Listen to the false-asylumseekers (Kurdish mobilized agents) from Souleimania, what they explain!


  Allt som nåt vittnessmål avslöjad som ovan INTE SANT! Det är en thriller-test, annars funnits inte alls sådant idiotiska paradislandet på jorden: Nej! Inte heller du borde låtsas som om det regnar!
   
  Källan: ISBERG (alias Pirat Millan) fr. Vesterås
  ==================
  Svarar:
  Instämmer helt!
  För övrigt: MIGGANs handläggare Fadime BAKIR tar betalt (mutor)
  c/o BERGLUND
  Sollentunavägen 199,
  191 35 Sollentuna

Lämna ett svar

%d