Utan land

i love this bar

och när jag vaknade imorse stog det “i love this bar” på handleden. efter tapas med “de 15 närmaste” som vi så fint kallar det så tog vi en klassisk kväll på ryes. det har verkligen blivit lite av en fredagsfritidsgård. me like!

och 2, när jag vaknade imorse och tittade mig i spegeln såg jag en råttfärgad utväxt väldigt tydligt. jag har ett tillfälle att ta ställning till om jag kanske ska vara ljushårig ett tag igjen. den tål att tänkas på!

ska titta lite på de här bilderna under dagen och se vad jag kommer fram till.

årgång 2005, väldigt ljus vår – lite mindre ljus höst

årgång 2006: kort, ljus och fluff

och sådär med lite varationer såg jag ut till 18 september 2007 då första toningen mot mörkt blev. och sen dess har det liksom bara hängt med i lite olika former. enda utsvävningen var pagen 30 januari 2009.

ser lite mer vuxen ut i mörkt, men kanske bara är för att jag var ett riktigt kiddo när jag var ljusare? det märks vad som sker. är riktigt sugen på någon förändring i alla fall, men skall ikke kapa längden (än).

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: