Utan land

I feel it in my feet on the streets

efter en lördagkväll full med sömn vaknade jag till en helt fantastisk söndag. dubbeltränade, röjde vidare, kollade på webb-tv, promenadade med jen, hämtade pizza och landade i soffan med en film med jen, niko, andreas, jossi å madelen. jag var göörstolt för att jag kunde hålla käften under filmen (till stor del) och höll mig vaken. två ovanligheter. det är så skönt att känna att man trivs med sällskap, för med mig själv trivs jag. ett minimål har varit att börja “välja” aktivt lite mer vilka jag hänger med, och det har jag varit helt ok duktig på.

jag trivs nu också. fick positiva besked på jobbä (mer förtroende och skall vara med på mitt första ledarmöte imorn), är extremt duktig och nöjd med dagens träning samt har söta pojkar i soffan. gillar att täleken också har häng. rickard nr 2 och tobbe hustomte har blivit standardinslag. me like.

måste notera också, träningsrutinen är på topp och har varit sedan vi kom hem från paris (två veckor, haha). förra veckan tog jag två styrkepass (har inte tagit något sedan december) och fyra spinnpass. kände att knät var på gång igen så idag tog jag ett core-pass + 5 km på 40 min jogging.

WOW! säger jag bara. det trodde jag verkligen inte. det är 2,5 km på 20 min gånger 2. det klappar jag mig själv på axeln för!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: