Utan land

babyrecord with a hotshot-twist

vilken långhelg. mellanlandade i karlstad och hade uppesittarkväll med systrarna och mamming. trots hard work work ända in i det sista klarade jag att vara vaken till 02.30. det var flera veckor sen sist, och då var jag full. fina, fina familjen!

sen åkte vi vidare med en klassisk rälsbuss till ludvika. betade av kappahl (köpte strumpor som jag glömt packa), drog en fika och kollade på nya gallerian. åkte med storebror till sme och packade in oss på mamma englunds (klasén iofs) vind. vi hängde mycket med ps, johanna, zip och lilla freja, vi lekte lika mycket med peter och julia (soon to be parents), jag träffade kusiner jag inte träffat sen jag var barn (helt sjukt att vi är vuxna och DE har barn nu, det var ju nyss vi hade underbara sommrar på bjärka gård) och vi klappade på mostrar, syskon, kusinbarn och vänner i en salig blandning.

vi hann med sittning på lobbybaren, utepils, klubbande på grand (40 minuter av en full mange schmidt och en söt rusiak gav ändå inte mersmak), bakispizza på caruso och 6 timmar buss med världens bästa ljudbok. kvällens dricka och ramsa blev “hotshot – hotshot – hotshot!”.

måste erkänna att hela småstadspaketet är rätt mysigt, en stund. det är lika skönt att åka därifrån som att komma dit. och verkligen, det är supermysigt med all förökning.. men jag förstår det inte. tur att vi är olika!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: