Utan land

hustomtar, tankar och funderingar

när vi kom hem väntade hustomtarna med lax, varm sås, kall sås, broccoli och potatis också. finast nånsin! tacksamma killar för att de får låna lyan när vi är borta. mycket man kan göra med en solig balkong och internet tydligen :)

måste också tona ner mina framtidsplaner lite. märker att nu när jag börjat fila på dem ordentligt tappar jag taget lite och rusar iväg. broms, broms, broms. jag ska vara kvar här ett år till och spara pengar (lite ångest för att jag inte sparat pengar än.. fy) så vi kan resa först.

OCH, jag trivs på jobbet. produktteamen har en tävling om en resa som de ska få åka på (de som vinner alltså). en av oss från back office ska också få följa med och vi tävlar individuellt. det är säljarna som delar ut poäng och jag har så lite med dem att göra under dagarna så jag har inte brytt mig om det där (som vissa muttrar lite om för att det är ganska subjektivt och lätt blir en tävling i popularitet). de skickade ut ställningen idag och jag ligger tvåa! wow! många söta som peppade och tyckte jag skulle börja tarva poäng för att de vill att jag ska följa med. söta, söta dom.

(nu fokar jag på det positiva, annars har dagen varit som att kuta in kaklet utan hjälm.. måste nog sova snart)

OCH, jag har köpt en tankebok. tänkte ha den med mig jämt och skrev ett litet intro. någon gång vill jag skriva på riktigt. men tror jag tröttnar innan jag börjat.

(nu börjar jag foka på det negativa, så lämnar det därhän och ger mig själv lite kredd för att jag i alla fall har virkat fyra halsdukar..men tvivlar på att det blir fler, haha. tålamodets mästare är inte riktigt jag)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: