Utan land

my shoes need to move

operation spara går.. sådär. vardagskonsumtionen är absolut godkänd och under kontroll. men, sol och aktiviteter lockar ut vinpimplarn i mig. får nog bara go with the flow på denna.. hm-kontot och äta-ute-kontot är i alla fall stängt, en bit på väg!

att man kan bli så fantastiskt trött av lite träning och världens finaste helg? mamma har rått om oss, fått varit med om ett 6 timmar långt parkhäng (årets första grill), jordgubbsbubbel, en klassisk balkongfest, en klippning (vi klippte varandra i cirklar) och mys.

mattias trench och nya frisyr gjorde att en riktig henri lloyd grabb som körde vifta-med-handflatan-movet kallade honom för “född stekare”. HAHAHAHAHA. söt.

och det händer så mycket kul nu så allt bara går i ett. rikard är mer i stan, hustomtarna håller sig kvar, träningssällskap, glasshäng, konserter, besök, röda dagar, resor och v å r k ä n s l o r.

me like!

nu måste jag rycka upp mig. har kunnat somna sen kl åtta, men har administrerat lite events och planer, så nu ska jag duscha efter träning (hatar å somna med blött hår!!) och packa om träningsväskan tills imorgon. sen? däcka!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: