Utan land

den om att riva av en fantastisk långhelg

vi fick världens bästa tjejor på besök. vilken helg vi har rivit av! mycket kvalitetstid, balkonghäng, grimaser, upptåg och tokerier. fredagen var catch up kväll som övergick i en härlig sällskapsspelsfest hos jossi och andreas.

lördagen var vi lite bakis, men ordnade upp det med världens godaste laxmiddag (jag gjorde en sviiingod marinad med apelsin och ingerfära) och världens goaste drinkar. det urartade i en fest där alla hade rutiga skjortor och vanligaste sporten var kast med liten blondin. nej, det var armbrytning! skogshuggaraktigt och lite kul. vi kom på vissa med att hångla i hissen och andra med att gilla varandra. KLOCKERS!

dag tre var det plötsligt söndag, men tack vare att norge fyllde år på måndagen hade vi en kalasdag till! en klassisk middag på tullins, en vifta-på-händerna-fest och massa skratt ledde till att mattias kom hem med två olika skor (ingen var hans) och vi skrattade hemma så vi kreverade.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: