Utan land

min tant var lite dement och tog fel skor..

detta var alltså skorna kärleken gick hem med förra lördagen.. HAHAHAHA. ingen av dem är hans. min lilla smådementa tanta..

denna långhelg (ja, imorgon måndag är det röd dag i norge fortfarande – JIHO) har gått i lugnets, solens och umgängets tecken. vi har invigt grillhinken, hängt i parker, promenerat och mys-vinat lite (då småsurplar man lite vin, men är hemma efter tre enheter klockan 23). fint i oslo nu for sure!

jag var på en kvarts praktik hos täleken idag och fick för första gången se lite action. vi drog också av flight of the conchords i lördags. vilka fantastiska killar! han som stand-up:a innan kläckte också att han skyller uppvärmningen av jorden på.. solen (ironiskt). “would you blame the bread if you burn your toast?!”

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: