Utan land

We talked all night about the rest of our lives

på grund av alla förändringar och att jag inte riktigt vet vad som händer så har jag kommit i någon slags tänka-värdera-grubbla fas. PLUS att p3 musik har önskelåtar som tar fram massa minnen (vitamin c – graduation som vi sjöng på skolavslutningen i 9:an och håkan hellströms version av det går en vind över vindens ängar..). ibland slår det en verkligen att det är det här som är “the rest of our lives”. utan att få storhetsvansinne så är dagen idag ganska viktig, precis som dagen imorgon och dagen efter det. då slås jag verkligen av hur mycket allt man varit med om betyder! NI betyder mycket.

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it’s like we’re women and men
Will the past be a shadow that will follow us ’round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, keep thinking that it’s not goodbye
Keep on thinking it’s time to fly

Lämna ett svar

%d