Utan land

FULL ACTION

helgen har varit toppen. schilis har varit här och fredagen var actiondag med jobbet. rebuslopp med bil (för er som sett the amazing race, precis som det men oslo edition) och kalas. fick ett skitbra lag (även fast chauffören höll på att döda oss ett par gånger och vi blev två värmlandsbruttor i samma lag, det var en rejäl fördel att kunna stan) och vi peppade på. 6-7 stationer och uppdrag vid varje (ölprovning, uppträdande, målning, faktasök mm). vi var bra med, till slutet då vi åkte KÄPPRÄTT åt h-vete fel. haha. istället för aker brygge mitt i stan tog vi turen ut till lysaker brygge. efter det (i rusningstrafik) så var vi säkert 45 minuter efter alla andra..

såhär bra såg starten ut. från första stationen (frågesport) LÖPTE vi iväg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: