the framstjärt of schweden

man får väl säga att vi landat lite efter en härlig helg i götet nu. gud vad jag gillar stan! vi har firat födelsedag, varit på west coast riot (förlovat oss på låtsas med muttrar, tagit dagsfylla, jag fick två vakter att akta mattias öl som han sen tappade på ena av dem sen direkt och jag har tagit fel martin), haft picknick i slottsskogen, klappat på pingviner, åkt balder i regn, shoppat lite och haft virkkurs.

såhär glad var jag när vi landade vid centralstation, och minst lika glad var jag när vi åkte!

hoppas innerligt att alla våra nästkommande planerade resor blir lika lyckade. bilder kommer, men först ska jag bära in kärleken i sängen och ha fler kurser för mig själv i nya bildredigeringsprogrammet. har tröttnat på att ladda hem olika trialversioner av photoshop, så ny byter jag till gratisprogram. same shit, men lite andra kommandon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.