Utan land

keep your old love letters, throw away your old bank statements

om är nyfiken nu finns låten “wear sunscreen” med class of 99 här. den är hela upptakten till fortsättningen (och kommer troligen återinföras i flera inlägg).

vem säger att man inte kan lära av andra eller ta till sig ett råd från någon på riktigt? det är inte så noga, någonting. det mesta vi patetiskt nog hakar upp oss på är ganska världsliga saker. det finns en samling saker, eller snarare människor, jag aldrig skulle vilja vara utan. det de har gemensamt är att detta applicerar på dem:

Don’t be reckless with other people’s hearts, don’t put up with
people who are reckless with yours

del två borde många (definitivt jag också) jobba med. det är så många som jag vill väl och skulle gå långt för, och det finns två systrar som verkligen betyder hela världen. det jag saknar mest är det dagliga i eran tonår. mina år är några fler, men jag är övertygad om att ni snart växer ikapp och förbi. bästaste ni, läs texten och seriöst – där har ni en guide till livet. låt aldrig någon tro att ni inte är era egna hjältar! allra käraste systrar.

Don’t worry about the future; or worry, but know that worrying is as
effective as trying to solve an algebra equation by chewing
bubblegum.

det finns alltid orsaker till oro, men det finns ingen anledning. ur oro kommer ingen handlingskraft. ur oro kommer ingen glädje. ur oro gror inget hopp. oro kommer aldrig vara lösningen på ett problem eller målet på en utflykt.

Enjoy the power and beauty of you(r youth)

ungdom är relativt. hur man än ser det så är man en dag äldre imorgon än man var idag. är inte det befriande? vi kommer alltid vara äldre, och yngre, än någon annan.

just nu är jag precis där jag vill vara, på väg och samtidigt lugnt tillfreds. jag trivs med att ha ett litet sjömanshjärta som vill ut på vift. men om jag tappar bort tryggheten vill jag alltid, alltid komma ihåg att det alltid, alltid finns någonting i mig som är starkt. det gäller bara att aldrig, aldrig glömma bort det!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: