Utan land

treadmill leg killing

har flyttat in med enirofolkens nu och alla från “gamla-nya-samma”-jobbet är spridda runt hela bygget. har börjat om med namnträning och försök att hitta coolaste blåbären i boxen, och det artar sig. försvåras dock lite av att folk heter torgeir och åsmund. då ska man inte bara lära sig ett ansikte och ett namn, utan ett NYTT namn.

till saken, helt plötsligt känner man folk överallt. känner sig lite som världens centralaste person ibland när man går runt och hejar och småpratar i farten. hade ett flow idag med good feeling, så jag dumpade svamparna för att fortsätta träna istället.

bad move! en aerobic och ett core-pass senare tyckte jag att jag skulle köra en repris på löpbandet från igår. TJI fick jag. benen var BLY! jogga 2,5 sen fick det vara bra. imorgon? VILA!

nu har jag börjat rensa lådor (systrarna kommer bli glada!).. hur kan det vara så konstigt att jag mår så bra av att göra mig av med saker? kommer nog aldrig bli en samlare. det enda jag sparar på till förbannelse är potentiellt scrapbooking. men minnen är inte skrot!

sömn är inte heller skrot, så ska sällskapa lite med house – sen natta.

Lämna ett svar

%d