Utan land

fireworks really works!

fyrverkerier gör verkligen något speciellt med mig. jag fattar inte helt varför, men det är något magiskt med det. och gårdagens slog ALLT. vilken final på en kall, regning och fantastisk kväll.

robyn kom, dansade med en robot och gick igen. vi träffade mycket kul folk, pratade, snubblade och drack vin i shotglas. vi frös, blev geggiga om fötterna och imponerades över att jarre spelade med magneter. om jag förstod musik bättre skulle jag nog vara helt hänförd, nu tycker jag mest det var ascoolt!

(bilder från aftenposten.no)

2 kommentarer

  • qeohiohri

    Hi there! This blog post could not be written any better! Looking at this article reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I will forward this article to him. Fairly certain he’s going to have a good read. Thanks for sharing!|

Lämna ett svar

%d