Utan land

saker och ting börjar röra på sig

känner att den här veckan har lagt ribban på resten av året. mycket jobb, som resultat av arbete med fusjon och andra projekt som ska avslutas med flaggan i topp innan jag lämnar skeppet.

skitkul! och jag LÄR mig så mycket. från att för två år sedan precis ha börjat på mitt riktiga jobb har jag gått från en relativt liten firma med ca 10 anställda, till ett mellanbolag med ca 80 – och snart har jag varit med att fusjonera in ca 40 av de personerna i ett börsnoterat bolag med 550-600 anställda. det är ganska coolt!

jag har lärt mig att alla är människor, ingen är onåbar och jag har huvud för det här. jag är definitivt på rätt väg, och ett halvår resa samt ett år plugg till – sen är det karriär igen!

(och, jag är halvvägs i mål med löpningen! ska försöka ta 5 km på 30 min innan lördagkväll. då ska det pimplas vin till förbannelse på olympen med mustascher!)

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: