Utan land

att nå en milstolpe, bokstavligt!

efter en hård arbetsvecka fnissade jag och täleken lite åt att vi vek ner oss igår och gjorde absolut ingenting. jag kom hem vid sju, vi åt en bit – och kollade på lasse kronér på svt. somnade gott åt en film, och vaknade i tid imorse.

halv tio började jag löpa och målet var att nå 5 km på 30 min. jag klarade det!! (på 29,5 min för att vara exakt). sedan gick jag raskt i en kilometer till bara för att benen inte var helt slut. sen löpte jag igen!!

klarade en mil (1 MIL!!) på 1h och 3 min. när jag fattade det gjorde jag nästan segergester och ville helst bara tjuta rakt ut. detta trodde jag inte i min vildaste, galnaste, tokigaste fantasi.

ME SO HAPPY!

så töntigt stolt att jag tom var tvungen att slänga ut det på fejjan.. men men, berättar man ingenting kan man aldrig få beröm heller. haha.

nästa etapp blir väl att sätta ett nytt mål. vet inte om jag vill springa snabbare och kortare, eller typ samma tempo som i början hela vägen ut. ska man ta milen på under timmen?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: