Utan land

paret englund-norberg, nu också med bart

bartfesten på pigalle var toppen! temabilder, mycket 70-tals pollisar och fina folks. saknade några av de bästa, och det blev riktigt tydligt framåt nattkröken när folk vill börja para sig med varandra. då är man helt plötsligt lost! ibland är det riktigt skönt att hänga med par, man slipper hela påfågel- och spontantvångshångel-biten.

fint för mig att smacka på en redig vinkväll på min mil. väldigt förtjänt iaf!! kändes på sykkeln idag att jag inte var lika fräsch som i lördags..

en jobbig sak var att en grabb som gjort en fin karriärsresa ifrågasatte varför jag vill ut och svira lite samt plugga. varför inte ta det braiga nu och “surfa på vågen”? jag sa att jag håller mig där jag bottnar innan jag lärt mig simma ordentligt! shit, ingenting stoppar mig sen ;-) (dryga, men nyttiga, självpeppen)

En kommentar

Lämna ett svar

%d