Utan land

den om att välja demokrati

jag blir trött på att folk inte förstår att det är viktigt att ha ett val! jag blir också trött på att folk inte pratar med varandra. hur ska människor tillsammans kunna välja om vi inte vet vilket val vi har?

man har rätt att ändra sig, komma på nya saker, fundera, vrida, vända, byta, stå på sig, övertyga, förhandla, kohandla och sprida. det måste vara så, annars kan vi lika gärna låta det vara.

jag är imponerad över övertygade människor. jag är glad att det finns så många som är engagerade. jag är tacksam för demokratin och för att JAG har förtroendet att välja. oavsett vad människor väljer på söndag hoppas jag att varje deltagare faktiskt värdesätter vad vi har.

även om jag tvivlar starkt på att en alliansregering står för ett mänskligare sverige. obehagligare människa än hägglund får man leta efter.. (fick han låsa fast kvinnan sin vid spisen, skjuta en transa och förbjuda alla “bullish” vovvar så är han färdig – typ).

jag vill inte att politiskt ställningstagande skall vara dramatiskt, kan alla inte bara vara snälla? läs om, och ta bort ironin.

sahlin var en statsminister idag! svt visade att tv4:as debatt bara var ploj. ohlys slutplädering var stark och trovärdig! (han är nog förövrigt den av partiledarna jag tror på mest som människa, även om jag inte helt är med hela vägen till vänster)

känns lite storstadstacky, men miljöpartiet stod det på min valsedel!


Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: