Utan land

lite sällskap, eller världens finaste mamming

jag måste ha världens finaste mamming! vilken tv-debut. love it!

några höjdpunkter:
– att hon är så söt och har plockat blommor när hon väntar
– att fredrik utbrister ett positivt “OJ!!” när hon knallar förbi första gången
– att hon är så sjukt vacker (du går genom rutan mamms)
– att hon vill stå med filip&fredrik vid “utröstningen”, men blir tilbakavisad

läängtar till nästa avsnitt!!!

En kommentar

  • Mamming

    Tack älskade vän. Då behöver jag inte skämmas iaf. (än så länge). Var faktiskt inte så läskigta att se sig själv,,,det är värre med rösten och dialekten. Sen får jag väl konstatera att jag alltid trott att jag är längre och smalare,,,,men Tv kan ju ljuga ;))
    Älskar dig sååå mycket!!! Puss, puss. Hälsa Tias.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: