Utan land

travelling around south- & centralamerica

dagen igår blev kantad av sällskapsspel, god mat och vinhäng – precis som önskat! elin har förgyllt vår soffa och tre kronor fick stå för middagen.

nu har jag knåpat ihop en översikt på vår resa med hjälp av google maps. shit, vilket äventyr vi ska ut på!! vi ska bland annat:

kolla på nästan världens största vattenfall, åka linbana i regnskogen, kolla in en saltöken, rafta, pröva surfing, snorkla i världens näst största korallrev, kolla in djur (valar, delfiner, papegojor, pingviner mm), trekka, hika, cykla, festa, hänga, titta på ruiner och gamla piratfästen

ni kan också kolla här

eller, bara se nedanför. men om ni går in på resan kan man klicka på de olika destinationerna och läsa lite om vad det är för trams. ska bygga på här allt eftersom, och misstänker att det kommer bli en del av resedagboken.

En kommentar

  • Mamming

    Oj, oj, oj,,vilken resa! Börjar känna av den där “oroliga mamma magen” . Hade bestämt mig att bara se det positiva med den här resan, men inser att det är något jag inte kan styra över. Oroskänslorna kommer mer och mer. Ser det ändå som något normalt att det känns som det gör. Tycker fortfarande att det är helt rätt att göra som ni gör. Skulle gjort detsamma om möjligheten funnits. Tycker det känns bra det där med resedagbok. Älskar dig så mycket. Puss och kram min kärlek!!

Lämna ett svar

%d