Utan land

vilken soppa..

det bidde inte att smaka på någon reka. värdtrion hade gjort en variant för oss som inte gillade sjömat också. uppskattades! så kvällen igår var fabulös. god mat (indonesisk soppa med kål, persika och kokosmjölk), fin tårwta, rört födelsedagsbarn (han blev helt tatt ut när han kom över i tron på reseplanering, så skuttar 15 kalasglada vänner fram bakom knuten – jag hade lätt fällt en tår!), något glas rödvin och mys framför peisen.

värdtrion är helt fantastisk som utnyttjar den stora, fina, fina lägan till att ställa till med sådana här saker. uppskattas! (och jag fick äntligen överlämna presenterna som de borde fått på bartfesten – luckydonkeys!).

snaaaart fredag, och då delar vi upp tjejerna och killarna och hänger – för att sedan slå på stort på lördag. big time!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: