Sverige,  Utan land

one long weekend in sweden

långhelgen började sådär på onsdagen. vi fik ta länsbuss ut på landet å hämta bilen vi skulle låna, blev försenade och fick övernatta i kd (vilket inte var fyskam!!).

fortsatte till ett öret med fantastisk många fina moments på lut. var duktig o lämnade tillbaka lånade böcker till en pluggis, fikade med fina nyförlovade mariana, lunchade med jennie, hookade bästaste superfrajdas och slog rekord i antal besök på bolaget. åt fredagspizzan med phille på en torsdag, klappade på vevve&vovvarna och drack vin för länge med lasse&lena. ett klassiskt chipsmongo till taxichaffis körde oss tillbaka till sconesmästarna på prinsgatan.

en fredag med salongshäng (och allt annat än salongsberusade vänner, haha) och sällskapsspel mynnade ut i en lördag på landet. folkölsson&sarvidsson ordnade vuxenkollo med bastubad, nakenrull i snön, middag och samling framför ‘så mycket bättre’.

vi drack för mycket glögg tack vare glöggmässan som joel administrerade. glöggmästarn själv fick sedan nattas i god tid.

en lååång bilfärd hem, så landar vi i flyttkaos. men det går bra! sista vaccineringen är färdig, och vi hat skaffat klippkort på tre kronor inför nästa vecka. blir nog inte mycket matlagning framöver.. får nog räkna med att bli lite rundare. men, det finns nog mycket annat gott som sex månader semester också gör med en.

bye bye latorps (för en stund)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: