Argentina,  Utan land

la segunda noche

jag börjar tycka att min spanska är helt fantastisk, med lite erfarenhet och rödvin. dock erkänner jag villigt att de flesta (kids) talar bättre engelska än vad jag talar spanska.. men skam den som ger sig!

en rödvinsflaska, ost, kex o oliver på takterassen lär man sig massa av – särskilt när man utmanas i att översätta vinets historia från etiketten.

kvällens citat:
– “min mobil är smutsig” (kommentar; och värre kommer det bli…)

kvällens citat 2:
– un, dos, nachos (gav matte som svar på frågan vad man säger till någon som säger gracias till en – skall vara de nada)

detta är från igårkväll, men nu är det morgon dag tre och vi ska fixa buss till puerto iguazu (vattenfallet) imorn. sista dagen i BA, sen har vi 19 h buss att se fram emot. det positiva med det är att vi sparar en slant på att inte kunna konsumera :).

En kommentar

  • Mammingje seku

    Fina bilder. Kommer mer snart, hoppas jag. Iofs blir det väl inga bilder på bussen. Ha det. Puss o kram.

Lämna ett svar

%d