Argentina,  Utan land

el camino a puerto iguazu

i skrivande stund har vi suttit på bussen (crucero del norte) i nästan 5 h. känns enkelt så långt! stora utrymmen, sköna säten, ok mat och spännande att följa med i hur landskapet förändras. i början var det knappt någon hög vegetation eller några nivåskillnader i markhöjd, nu är landskapet mycket mer varierat (och massa mer träd!). märks att de äter mycket biff i landet, tjurar överallt! jag sov en stund, och nu hävdar Mattias att han sett en flamingo… jag är avis!! och nu blir det snart mörkt så får kanske hålla ut tills imorn. 13ish timmar to go! som grega undrar, “vad gjorde vi av drömmarna vi såg?”, vi lever drömmen!

i skrivande stund har vi precis vaknat (06.30) efter en natts ok sömn. jag har av någon anledning ont i höger framtand (har tydligen sovit på den). för 15 min sedan ca passerade vi puerto rico (staden) och vi har nog ca 15 mil kvar. känns lite tradigt nu, men går absolut över förväntan. tom kärleken har sovit (utan fusk). när vi vaknade nu märks det tydligt att det är mycket fuktigare här uppe, dimmigt som tusan. mycket lantbruk (mangoodlingar bland annat) och vägen har inte längre nio filer, åt varje håll. fortfarande bra väg, och det är väldigt vackert trots dimman.

i skrivande stund är vi framme!! det är fuktigt och varmt, men helt amazing. hostelet har potential, men inte helt där. väntar på att få tillgång till rummet – tyvärr kan vi inte bada i poolen (uäck) men badar i svett.

todo esta bien!! love

En kommentar

  • Fiskmåsen

    Kolla era e-mail, jag har skickat försäkringspapper, som ni ska skriva ut för dom ska man ha med sig på resan… Hoppas allt är bra, själv är jag på jobbet och det är inte så roligt…. Svar på något sätt att ni har fått försäkringspappret. Ha det bra…..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: