Argentina,  Utan land

salta, ett pitstop

vi har gjort salta idag! klättrat upp för 1454 m berg via trappa, sett en fantastisk utsikt, strosat runt och haft picknick (vi tog la gondola ner). nu vill vi vidare! ändrar bokningen här till bara en natt och tar oss vidare till bolivianska gränsen imorn. har försökt boka tågbiljett från villazon på bolivianska sidan till uyuni (världens största saltöken), men varken officiella turistbyrån eller firman direkt kan boka annat än en vecka i förväg. så länge kan vi inte vänta så vi gör som många andra – åker till station och köper på plats. wish us luck!

i mellantiden får ni bilder och vi ska ut å käka med två karlshamnsbor som har exakt samma resrutt som oss. skoj!

men mest skoj var skypen men min mari, och förhoppningen om en dejt med mamms imorn! allés godt (på skojlistan ligger också handduken jag fick på hostelet här, grrr) :)

En kommentar

Lämna ett svar

%d