Utan land

bon viaje till oss: nu i ett ouppkopplat bolivia

det är ett helt fantastiskt hostel vi bott på i salta. fast att vi ändrade bokningen till bara en natt fick vi ha kvar alla våra saker, äta här, duscha här och hänga här. hur gästvänliga som helst! det blir gott omdöme på hostelworld det!

sista kvällen har vi ätit mer glass (mmmm, bästa glassen i världen!), prövat första pizzan (mmmmm, snacka om att de kan sin mozzarella här) och nästan varit gäster på ett bröllop (mitt första). vi

när vi vaknar imoport! nu kör vi sju nya timmar på buss. wiho!!

rn är det bara att knalla över gränsen. hoppas så att vi fortsätter ha flyt med boende, doormpals och transsport.

 

ps.detta ar ett par dagar gammalt, vi ar i bolivia (uyuni) nu. sjukt daligt uppkopplat land (ingen surprise iofs) sa har blir det daligt med updates. skriver manuellt (med penna!), sa nar vi har wifi igen kommer det MASSA bilder och skojs.

kontentan ar att vi har det bra (fatt fint dubbelrum for nastan ingen peng alls! mycket billigare har). imorn skall vi ut pa 3 dagars tur, sa da blir vi absolut inte uppkopplade. ut i jeep och harja i saltoknen med vulkaner, gejsrar, laguner och FLAMINGOS (klas husdjur, far jag inte se nagon nu kastar jag lonely planet i vaggen) :D

 

Lämna ett svar

%d