Bolivia,  Utan land

den om att förlora två veckor och lite värdighet…

det tog oss 3 h att bli bestulna i la paz. seriösa kameran med alla alla alla fina bilder är borta. TJYVFANSKAP

vi gick på en riktig blunder och sittandes på café distraherade en kille och någon annan ryckte åt sig. vi fattade inte något förrän allt var över. då vt vi beredda att lämna den här skitstaden direkt.

trots klavertrampet har la paz jobbat upp sig. vi kommer aldrigfå tillbaka det där då det är bara att slå näven i bordet och gå vidare (och hoppas att våra bekantskaper har många fina bilder vi får låna). iaf inte lika illa som killen i vårt rum som är inne på sin femte kamera på nio månader..

idag hat vi gjort ”riktiga” la paz, och inte turiststråken (tack vare att vi behöver en ny kamera). upptäckt smultronställen och nu njuter vi av en kall med en faaaab vy över stan (syns alla bostäder runt om på bergsväggarna?).

dagens matkap var goaste empanadasen (stavas?) för 6 härliga spänn.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: