Bolivia,  Utan land

el camino de la muerte y la senda verde

shit, vilka dagar vi haft!!! vi har cyklat downhill på världens farligaste väg (får bilder imorn) och bott tre dagar på la senda verde (animal shelter o eco-hostel).

cykelturen började i snö på 4700 m höjd och avslutades i tropisk djungel på 1200 m höjd. de timmarna på bilen ångrar jag inte! jag är sjukt glad att vi ändrade oss och tog den här saken, för fy fan vilken rush. det var nog det mest äventyrliga jag gjort i hela mitt lilla liv! hela storyn kommer med bilderna imorn. nu ska vi fira att vi är tillbaka i civilisationen med en öl på australian day.

men, slänger in några djurbilder också. vi har hängt med apor i det fria (på deras villkor!), ätit frukost med en papegoja (sr Bean) och matat björnen. avslutad med ett party med volontärerna igår, och de har varit fantastiska och tagit med oss på allt. vilket plejs!! SO SO happy

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d