Bolivia,  Utan land

28:e januari: el camino a copacabana (o lake titicaca)

har två gånger skrivit ett långt inlägg om vad djur&natur betyder och förklarat att ett av mitt livs lyckligaste stunder var när jag hade tre olika sorters apor i famnen, samtidigt och på deras initiativ (spidermonkey är den svarta, mörkbruna är en cappuchino och den orangea en orange). hur löjligt som helst tycker mitt city-jag, men jagjag på resa kan inte föreställa sig något bättre. landsbygden slår storstaden!! med hästlängder i Bolivia tom. la paz är coolt, men om jag ska åka tillbaka blir det definitivt ut på bygden. beundrar ungraren och hans familj som byggt ett liv där. (note to self: om jag blir deppig och behöver distans, åk till la senda verde!!)

kortfattat var det detta som försvann två gånger (jävla skit wordpress-app som kraschar).

och min andra poäng var en hälsning till familjen. skulle så gärna dela allt detta med er alla! det är verkligen fantastiskt, och förmodligen ett bland se bästa beslut som någonsin fattats av lilla mig. när mamma fyller 50 (igen :)) hoppas jag vi gör något galet ihop! och tvivlar inte på att allra käraste systrarna kommer kicka mitt ass vad gäller resande om ett par år! älskar&saknar er

så till dagen idag på riktigt. började med en sjukt fin sovmorgon, packade ihop oss från microbryggeriet/hostelet och fångade en buss mot copacabana vid lake titicacas strand. 3,5 h och 3800 m ö h, och vi är vid en stooor sjö. helt fantastiskt! vi åkte båt över ett sund (bussen åkte på en egen flotte som inte såg allt för stabil ut) och var glada som tusan för vatten! dock får man inte vada här heller.. checkade in på ett randomhostel som verkar sjukt bra. stort, fint och familjen som driver det har redan varit nyfnikna på allt från våra tatueringar till vart vi kommer ifrån. fick ett dubbelrum med ström i vägg&dusch (sant tyvärr..), men bästa standarden hittills annars. samt lika billigt som våra doormbeds i la paz (60:-/pers). nu har vi rekat shoppinggatan och ätit en 3-rätters (15:-/meny), bara att ladda om tills imorn. då blir det att trekka till la mirador (puh) och kanske köpa en poncho och en socka. puss&kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: