Utan land

29:e januari: semster på semestern!

åh, idag har det varit första dagen som vi egentligen inte gjort annat än knata omkring, utan mål eller mening. eller, vi besteg miradoren (utkiksplatsen) och kippade efter luft – men annars har vi bara shoppat sockor (och tygstycken, och ring, och tjocktröjor – äkta fejk adidas), köpt en bussbiljett och en båtbiljett, strosat och gömt oss för åskvädret på vårt rum. så himla skönt att känna sig lite hemma (eget rum i tre nätter!) och få gosa ner sig i sängen med tigeröverkast.

dagens fynd: lonely planets centralamerika guide för 190:-. puh! betalade över 500 i Norge så hoppas verkligen någon har hittat den borttappade och har mycket nöje!

dagens “jag önskar jag kunde köpa”-sak: världens finaste hantverksuggla i trä som hade på sig examenskläder. hade varit en perfa studentpresent till schilis, men tre kilo snidat trä får tyvärr inte plats i ryggan.

nu ditchar vi tanken på att gå ut och jaga mat, det är lite kyligt så vi bäddar ner oss med kaka&inca kola till middag. det fåååår man!

En kommentar

  • mamming

    Sjukt snygga stickade plagg. Tänkte på studentugglan,,,Maria Möllerström berättade att när hon var där, handlade hon och skickade hem så att hon inte behvde bära på grejerna. Vet ju inte om det är komplicerat och dyrt kanske. Puss på er!!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: