Bolivia,  Utan land

lago titicaca: brrrr (en copacabana)

det ar kallt har, men vi har fatt oppnat shoppingkontot lite. dealar lite med min fantastiska spanska, men nar vi ar klara dricksar jag anda det jag prutat ner. fin tjej!

saknar wifi, sa postar ordentlig update fran teleluren sa snart vi har tillgang. sa lange kan sagas att vi aker ut pa sjon imorn (isla del sol) och dagen efter det (grattis kladdo!!!) aker vi till andra sidan sjon, Puno. nar februari startar ar vi alltsa i peru. wiho!

tanker inte gotta mig i allt for mycket hur fint vi har det, men har far vi dubbelrum for samma pris som doormroom och vi har basta frukosten hittills! ni kan gotta er i att vi fortfarande inte ar vana med hojden (4800m) sa vi frustar och andas som gamla tanter sa fort vi typ dricker lite (kanske inte riktigt, men all trekking ar typ tusen ganger sa jobbig).

puss&kram

2 kommentarer

  • mamming

    Tack,älskade barn. Lika lycklig för alla livstecken från er. Må så gott och mamming tänker på er varje minut. Puss och kram och massor med kärlek.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: