Peru,  Utan land

en dag av upphämtning och en dag av klassiskt turistande

igår fick man vara lite bakis! tänk att det kan vara så skönt. vi kollade på vänner, hängde flera timmar på starbucks med clemens o Michael (och nästan alla de bästa var på Skype! me like), åt asagod kebab på el turko och gick på deja vu på kvällen. bland det hippaste här på bargatan men ändå känns det som en tidsresa på 10-15 år om man tittar på kläderna och lyssnar på musiken (snoop dog, eminem och typ miss fatty fatty är allt de spelar). och som de rockar loss med foten sen! de kör vartenda move ever från en rnb-video. all the way down to the floor! vi sa hejdå till våra nyfunna vänner och förundrades över att man kan ha så mycket gemensamt fast man inte borde.

ålderspannet på folk vi funnit på resan är verkligen spritt. från vår lilla 92:a till storasystern från Argentina som visade sig vara 40. det är så gott att inte vara låst av förutfattningar!

dagen idag är dagen vi drar från arequipa till cuzco (overnightbus, tack och lov!). men först ska vi göra stan! och det på det mest klassiska av sätt; med en turistbuss! jiho! jag har aldrig gjort det förut (bortsett från båten i Paris) så jag hoppas på en frän upplevelse (haha).

fyra timmar senare: turistbuss är inte the shit för en rastlös hittepåa som jag. men nu har vi sett allt från fyra sorters sydamerikanska kameler till ett gammalt mansion.

middag, sen buss & natta. puss

(träningsvärk from hell fortfarande, den måste bort!)

En kommentar

  • mamming

    Älskar dig och är så lycklig för att du får uppleva allt detta. Så jättemycket kärlek till er <3<3<3

Lämna ett svar

%d