Peru,  Utan land

buenos noches cuzco (och dra åt fanderns wordpress)

hade skrivit ett fantastiskt (såklart) inlägg om hur den här staden har jobbat upp sig ikväll. laddar upp bilder – appen crashar. ska hämta recoveryn – appen crashar. jag har tamejfan aldrig skickat så många crashreports i hela mitt liv. vi försöker igen…

vi har vandrat upp i gamla delen av stan (är nog iofs alla delar, men den östra iaf) och knatat på världens äldsta kullersten och sett mörkret sänka sig över stan. romantik på hög nivå (särskilt när jag pikar täleken och frågar om han når ner med tårna när han går med armen om mina axlar, haha).

har lyckats hitta hjärtepresenter till systrarna, och killen med dreads är en ledtråd. det är inte knark! utan något han tillverkar (förutom knark kanske.. haha. förlåt)

sen har vi hittat en varsin sak som vi inte ens letat efter för att vi trott att det varit lönlöst. matte fick sitt kära drömkamerastativ och jag hittade (!!) en roslund&hellström-bok (box 21) på vårt kvällshak. vilken succé!

så efter den goaste salladen på den här sidan panamakanalen är vi såå nöjda med cuzco. kul!!

nu? njuta av guantanamera på panflöjt från gatumusikanterna och läsa nya boken!

En kommentar

  • Fiskmåsen

    Ha det bra, för här är det snöstorm och klockan är 04.15 och jag är trött som fan….Sköt om er…….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: