Peru,  Utan land

den om att sakna wifi…

att vara i en oas har manga fordelar,  men ocksa en nackdel. inget wifi! bloggar for fullt, men publiceras inte forran iPhonen ar uppkopplad igen.

hall tillgodo! vi ar i alla fall hela och rena (mjaaaa.. ok) och ar tillbaka inne i stan.

 

puss&kram

 

(hakan, matte halsar att trojan finns pa lager157 :))

2 kommentarer

  • mamming

    Hej. Skönt att ni har det bra. Ska hälsa till er från Liin. Fick ett mail idag. Hon mår bra,,, den enda som klarat sig från kräkningar och diarré,,,peppar, peppar. Iofs. har hon levt på ris och bananer sedan hon åkte. Hon längtar efter stek, potatis, lövbiff och pommes. Till veckan ska de åka ut till kusten och få lite möjlighet till bad, sol och avkoppling. Själv sitter man här och kollar resor och drömmer. Hittade en fantastiskt billig resa till Marocko,,3900 kr för mig o Mansan. Det ska nog bli något sådant framöver. Alltid mysigt att drömma. Hoppas det går bra med ledbandet. Saknar er men vill att ni ska ha det sååå bra som möjligt. Älskar dig. Hälsa Tias. Puss, puss.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: