Peru,  Utan land

14:e feb: segundo dia (sooool och sand!!)

oh, efter en kväll med strömavbrott var det sjukt fint att vakna 2 m från en pool och bara hoppa i. iofs är strömavbrottet lite skoj för det var Mattias fel (som lever upp till devisen “hälften kopplat, resten brunnet” – han hälsar till Poppo “jaaaa, ja vet”). en av killarna som jobbar här har blivit vår bästis (Richard) och han skulle ladda sin telefon inne hos oss. det ledde alltså till att hela anläggningen blev svart en timme typ innan de fick bukt med uttaget. tydligen är det också lite dåligt med ström här ut så när någon köper ny diskmaskin blir det tajt med elen.

flera timmar sollapande, läsande och badande föranledde dagens aktivitet: sandboarding

galet skoj, svårare än på snö och lite obekvämare (inte lika kallt dock!). jag började tappert men övergick sen till att åka på brädan som en pulka. har verkligen sand in i minsta vrå.. hoppas det försvinner efter dusch och bad nr 3!

Mattias ska ha all kredd, han ägde vår grupp! tog tom ett trick en gång!

nästan halva nöjet var att åka sandbuggy över sanddynerna, och inte minst bergen. vår chaufför var loco och tog oss på upp&ner&i sidled-färder. sjuukt kul och mycket bättre än alla bergodalbanor jag åkt so far.

oh, vi fick precis en san Valentin ballong av ägarn. btw den unga grabb som bråkade med jäntan igår. hon fick sparken och var arg som fan..

och nu kom en främmande man fram och kallade Mattias för romantiker! ahahahahahahha

han hade observerat oss och tyckte att vi hade det så fint så han var tvungen att gå fram och säga det. rättfram o charmig man. man kommer långt med konplimanger sörru! men att man inte får vara ifred nånstans ;) nu får vi sluta se så jävla kära ut!

vi fortsatte kvällen med att spela biljard medan vi väntar på BBQ. under tiden blir min fot svullen och jag haltar som en tant. kul! en volt på brädan har gjort mig invalido. hoppas det går ner tills imorn. såhär kan man inte bära väskan långt eller vara tapper. vi kastar in handduken på biljard (1-1) och jag ska vila fota. jag vet vilken smäll det är och det är ytter-uppersida på högerfoten som värker like hell. är det som vi tror gör lite vila susen. tog två Ipren och under middagen värkte det som tusan (grillad kyckling och buffé med meelon, mm) men lagom till att vi satt o varvade ner på pation började det bli bättre. vi satt o fnittrade åt alla som var på dejt. söta. tjejerna klär sig som 14-årigar från Gnesta och alla killar är betydligt äldre (och runda i kanten).

nu håller vi tummarna på att jag kan gå igen imorn!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: