Peru,  Utan land

17:e feb: de ica a trujillo (via ett depåstop i lima)

vi ankom till Lima vid 19-tiden, utan biljett vidare och utan vilja att utforska storstan (med typ damma befolkningsmängd som Svedala). vi fick kolla på 3-4 olika terminaler men allt var fullsatt. doh! vi ställde in oss på en natt i Lima och vidare färd imorn. knallade tillbaka till Cruz del sur terminalen där vi ankommit, och tamejtusan! snacka om bonnröta, då avbokade en dam 4 st platser till avgången 23.30. wiho! tackar den goda energin för det flytet!

i skrivande stund sitter vi alltså på en buss norröver i Peru. sjuukt fint med wifi igen och medan Sverige vaknar ägnar jag mina timmar till att updata här (ladda upp bilder tar typ ett år st) och klappa lite på täleken som har feber.

dagens fundering: vi har sjungit på en låt om Ragnar hela dagen. troligen av Björn rosenström, vilket borde vara alarmerande (hur ska vi bli hippa hemma när man inte hänger med i svängen?).. dock, låten börjar “du har hört låten om Lennart, men du harbinte hört den om hans son..”. det vi inte kan komma på är låten om Lennart! nu kan jag ju iofs googla.. hört att det löser en del frågor.

dagens HÖJDPUNKT: jag har sett havet!!! imorn badar jag i det… 1a gången på resan! äntligen! (känner att våra kulturpoäng kommer sjunka drastigt på resan from now)

btw, nu behöver ingen vara avis o vilja byta plats med oss. äcklig nattamat och barn som sparkar i stolsryggen bakom trots arga ögat och tillsägning. buuu

En kommentar

 • mari

  Du var jätteduktig på att sjunga denna låten minns jag!

  nnart kan inte cykla.
  Lennart har det svårt.
  Det är något med balansen som är fel, ohoh.
  När Lennart ska cykla, går allting snett.
  Det skaver och det kränger
  och vinglar lite lätt.
  Så har det alltid varit sen Lennart var grabb,
  koordinationen har aldrig varit snabb.

  Ohoh Lennart har dålig motorik,
  stackars Lennart han kämpar och sliter.
  Lennart har dålig motorik,
  mot hans åkomma ingenting biter.
  Lennart har dålig motorik.
  Yeahyeahyeahyeahyeah

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: