Peru,  Utan land

tystnaden som uppstår när mattias är dålig i magen…

vi har kommit fram till trujillo och tagit oss vidare till kustbyn huanchaco. mattes feber är lite bättre, men inte magen fick jag och de andra frukostgästerna vackert erfara. snacka om fnissig stämning när det pruppas för fullt 2 m från kaffebordet.. stackarn!

sen blev lillkraken värre igen. jag gick o pratade med apotekarn så nu har han ett par dunderkurer med piller som sk hjälpa. snart dags för andra och han kom precis ut ur duschen. annars har han legat vertikalt heeela dagen.

jag har haft egentid (superskönt, men trist med tanke på omständigheterna) och tittat på surfare. märker stor skillnad på bemötandet också nu när jag rört mig en del på egen hand. måånga som inte drar sig för att ta kontakt. vissa supertrevliga, men mest känner man bara “låååt mig vaaaa”!

dock var stranden i solnedgången paradis! vågade inte ta med mig telefonen eller kameran så bilder får bli sen. är också rätt nervis för att surfa själv. ser svårt ut! blir kanske en bodyboard för mig :)

4 kommentarer

 • Fiskmåsen

  Tack för kortet det andra. Mattias måste ha fått skriv kramp, 100% mer hade han skrivit än normalt, hela 2 ord.. TACK…

 • Pappa poppo

  Vi har blivit föräldrar!!
  Igår kväll kom en liten tjej till värden. Namnförslag tack..
  Alla mår toppen!
  Hoppas ni har det fint och att kraken kryar på sej!
  Kramar
  Stefan & Sara

  • beccus

   ååååh. vi såg henne! ni levererar då alltid i tid. den här jäntan kommer bli världens bästa tidhållerska, så vad passar en sån?

   – itidy
   – rightintimie
   – clockie

   hon måste ju få ett namn som helst inte betyder bajs i spansktalande länder också..

   eller!! NELLIE :)

   vad är hon för typ? hade jag en tjej hade hon hetat kanske amiee, eller yonnah. men det är ju rätt fjortis, haha. (vilken kickersbrud)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: