Peru,  Utan land

ahora o nunca; i huanchaco ar det mest aldrig

wifi:t har dott pa hotellet, sa hall tillgodo. vill bara halsa att allt nastan ar bra.

mattias fick feber igen idag sa vi hoppade att ta bussen vi kopt biljett till (tumbas). kraken! han var med in till apotekarn idag och fick andra piller (for magen) och ny diet (inga gronsaker, ingen frukt och inga mjolkprodukter). hoppas sa jag far min kille tillbaka igen snart!

men jag har varit duktiga tjejen och styrt nya bussbiljetter (tar bara 3 timmar att kopa en biljett har, vilket javla meck!), nu hela vagen till guayaquil i ecuador (26 h – puh!). vi aker inte forran 25.e, sa det blir till att ta det lugnt har i fleeera dagar till.

mattias ska: bli kry

reb ska: bli brruuuun! beachen! (och klappa pa mattias sa han blir kry)

men ingen fara och ingen mamma behover vara orolig. han dricker mycket vatten och sover en del. ar inte febern borta imorn blir det doktorn! men de nya magpillrena har hjalpt och han har pa benen. jag da? jag ska unna mig ett par lastimmar nu.

puss&kram

3 kommentarer

 • Fiskmåsen

  Jag tror han har läst och skrivit för mycket, det är han inte van vid, annars är det för lite Whisky. Ha det bra och sköt om er….
  Puss och kram…..

 • mamming

  Skönt att ni stannar så han får ta igen sig lite. Inge kul att sitta på buss i flera timmar med feber och magproblem. En puss från mig till sjuklingen. Förresten tror jag att din fot mår bra av lite vila. Älskar dig. Puss,puss på er.

 • reb

  du vet ju att jag ar lite rastlos mamming :) har vart ute pa en morgonpromme efter havet, och kanns helt ok i foten. lopte inte iaf! hoppas din fot mar bra! inte lange till med gips nu..

  och hakan, ska forsoka truga i karln lite frukost nu. far nog inga en hutt i det :) (och bristande vykort harifran skylls pa att det inte finns nagot postkontor! galet)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: