Peru,  Utan land

21:a feb: ciao huanchaco, hola resaca!

sista kvällen här igår, och vi passade på att riva av en partykväll. skitsmart! särskilt eftersom vi idag ska på en buss i för många timmar. gott!

vi hängde ut efter havet igår; delade på en pava rött (inte en Pavarotti, dumma autocorrect) och smet in på gamla hostelet där man köper 3*brahma för 10 soles. spelade två parti schack (jag vann!!!!) och träffade en norsk brud som drog med oss på bar (bilder från själva kvällen finns ej, men väl en bakisbild). väl där slog vi oss ned med ett gäng som spelade jenga. skoj! och vi fick dricka på klassiskt peruanskt vis: allas öl är din öl och vice versa. en av de peruanska killarna kunde en hel del svenska, enligt han själv för att han varit mycket i Sverige (och en gång korsat Öresundsbron med 5 g i arslet, bra kille).

märks att andelen amerikaner ökat markant också sedan vi kom norrut. ska kvoten öka i dej här takten lär det vara maaassa i Centralamerika.

senare dementi: det vi trodde var sista kvällen var låångt ifrån just det.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: