Peru,  Utan land

22:a feb: hej strand!

eftersom vi fick skippa bussen för mattes skull fick jag en heldag på beachen. är ju inte den som klagar när det vankas hav&sol.. men, trots 6 h på playan är jag bara lite röd på nosen och ovansida fot. har smörjt mig sjukt duktigt och solat ansvarsfullt. när man får stol o parasoll för 8 soles får man unna sig skugga! det enda tråkiga var att tant som jag köpte vatten av bara hade äckliga cielo (smaker typ klor), annars har dagen varit fantastisk. alltså är mina problem ganska bagatellartade. det förtjänade jag med tanke på gårdagens bakslag!

matte har haft en gaska långtråkig dag, men cl-fotbollen har underhållt lite. febern är borta! tog ut han på en sjujäkla middag också så han har ätit ok också. duktig kille!

dagens sötaste var fyra engelskstuderande damer som filmade intervjuer med mig till plugget. ena damen förstod jag typ inte, men dam 2 var superduktig.

dagens bästa är att jag också argumenterat runt en del med hotellet och lyckats få ett bättre rum. vi saknade fönster förut och hade separata sängar (inte så dumt med hans feber iofs). nu har vi större rum, med fönster och kylskåp. jiho! min första gång jag varit lite krånglig med hotell. sa helt enkelt att annars tar vi våra fyra extra nätter någon annanstans – på spanska! duktig tjej!

när vi kommer in i Ecuador 26:e har vi vart nästan en månad i Peru. bevis på att vi kosat oss här! snacka om att de har allt, från höga berg till djupa dalar och vidare till surfkust. we like!

och jag är inte stressad längre. tänker börja morgondagen på exakt samma sätt som igår: gömma flipflopsen i sanden och ta en strandpromme med Håkan Nesser i öronen.

sen? hahahaha. gissa?!

och vi kom precis på att vi kan flyga från guayaquil direkt till puerto ayora på isla santa cruz på galapagos. det betyder att vi kan klappa pingviner om typ med vecka. amazing!! håll tummarna för att det inte kostar orimligt mycket bara.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: